Запис Детальніше

Естетичні основи розвитку педагогічної майстерності викладача

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/2945/
 
Title Естетичні основи розвитку педагогічної майстерності викладача
 
Creator Кутова, О.М.
 
Subject 1 Philosophy. Psychology
378 Higher education. Universities. Academic study
 
Description Естетичні основи педагогічної майстерності, формуючись на базі естетичного розвитку особистості, розширюють зміст основ педагогічної майстерності і наповнюють її естетичними компонентами. Кожний з елементів, взаємодіючи з іншим, сприяє формуванню в особистості вчителя певних рис, необхідних як для професіонально спрямованих дій, так і для естетичної взаємодії особистості зі світом. Підсумком процесу формування естетичних основ педагогічної майстерності стає здійснення викладачем естетичної педагогічної діяльності, що має естетичну спрямованість і складається з педагогічних дій естетичного характеру.
 
Publisher ПП Жовтий О.О.
 
Date 2012
 
Type Book Section
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/2945/1/%D0%A2%D0%B5%D0%B7%D0%B8_%D0%A3%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%8C_%D0%9A%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%97_Microsoft_Word.pdf
Кутова, О.М. (2012) Естетичні основи розвитку педагогічної майстерності викладача In: Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи. матеріали ІІ всеукраїнської науково-практичної конференції ПП Жовтий О.О., м. Умань, , pp. 54-57.