Запис Детальніше

Інтеграція профорієнтаційної складової в зміст підручника "Кулінарія. 11 клас"

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/3765/
 
Title Інтеграція профорієнтаційної складової в зміст підручника "Кулінарія. 11 клас"
The integration of the professional orientation component in the content of the "Culinary the 11th grade" textbook
 
Creator Левченко, Надія Григорівна
 
Subject 37.01/.09 Special auxiliary table for theory, principles, methods and organization of education
373 Kinds of school providing general education
 
Description Проблема сьогодення: професійне самовизначення молоді. Розкривається значення профінформації у системі профорієнтаційної роботи зі старшокласниками. Обґрунтовується необхідність розміщення профінформації у підручниках з технологій у вигляді професіограми, на прикладі підручника для технологічного напряму технологічного профілю «Кулінарія. 11 клас».
The place of professional information in the content of the academic program and, correspondingly, in the textbook content was demonstrated. The peculiarities of the construction of the first chapter of the «Culinary the 11th Grade» textbook as well as its importance in the aspect of the professional information and the youth’s further professional self-development were described. The following conclusion was made: the integration of the professional orientation component in the content of the textbooks which cover Technologies educational branch is expedient.
 
Publisher Педагогічна думка
 
Date 2013
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/3765/1/16-18_%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_.pdf
- Левченко, Надія Григорівна (2013) The integration of the professional orientation component in the content of the "Culinary the 11th grade" textbook Проблеми сучасного підручника (13). pp. 140-147.