Методичні прийоми використання підручника «Кулінарія. 11 клас» під час формування у старшокласників відповідних базових понять
Електронна бібліотека НАПН України
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Relation |
http://lib.iitta.gov.ua/4620/
|
|
Title |
Методичні прийоми використання підручника «Кулінарія. 11 клас» під час формування у старшокласників відповідних базових понять
|
|
Creator |
Левченко, Надія Григорівна
|
|
Subject |
373 Kinds of school providing general education
64 Home economics. Domestic science. Housekeeping |
|
Description |
У статті розкрито методичні прийоми використання підручника «Кулінарія. 11 клас» у процесі формування у старшокласників відповідних базових понять. Запропоновано механізм взаємодії етапів формування понять і функцій, що їх виконує підручник, який сприяє підвищенню у старшокласників показників сформованості базових понять.
In the article the methodical ways of the textbook «11 Cooking Class» in the formation of a high school of the underlying concepts. The mechanism of interaction between the stages of concept development and the functions performed by a tutorial that contributes to a high school performance of formation of basic concepts. |
|
Publisher |
Педагогічна думка
|
|
Date |
2012
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
http://lib.iitta.gov.ua/4620/1/2_39.pdf
- Левченко, Надія Григорівна (2012) Методичні прийоми використання підручника «Кулінарія. 11 клас» під час формування у старшокласників відповідних базових понять Проблеми сучасного підручника (12). pp. 491-496. |
|