Запис Детальніше

Методичні прийоми використання підручника «Кулінарія. 11 клас» під час формування у старшокласників відповідних базових понять

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/4620/
 
Title Методичні прийоми використання підручника «Кулінарія. 11 клас» під час формування у старшокласників відповідних базових понять
 
Creator Левченко, Надія Григорівна
 
Subject 373 Kinds of school providing general education
64 Home economics. Domestic science. Housekeeping
 
Description У статті розкрито методичні прийоми використання підручника «Кулінарія. 11 клас» у процесі формування у старшокласників відповідних базових понять. Запропоновано механізм взаємодії етапів формування понять і функцій, що їх виконує підручник, який сприяє підвищенню у старшокласників показників сформованості базових понять.
In the article the methodical ways of the textbook «11 Cooking Class» in the formation of a high school of the underlying concepts. The mechanism of interaction between the stages of concept development and the functions performed by a tutorial that contributes to a high school performance of formation of basic concepts.
 
Publisher Педагогічна думка
 
Date 2012
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/4620/1/2_39.pdf
- Левченко, Надія Григорівна (2012) Методичні прийоми використання підручника «Кулінарія. 11 клас» під час формування у старшокласників відповідних базових понять Проблеми сучасного підручника (12). pp. 491-496.