Запис Детальніше

Еколого-психологічне забезпечення якості життя

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/5317/
 
Title Еколого-психологічне забезпечення якості життя
 
Creator Швалб, Ю.М.
Вернік, О.Л.
Заброцький, М.М.
Килимник, О.С.
Льовочкіна, А.М.
Матвієнко, О.В.
 
Subject 1 Philosophy. Psychology
37.01 Fundamentals of education. Theory. Policy etc.
37.06 Social problems in education. Human contacts, relationships
 
Description Висвітлюються теоретико-методологічні засади й емпірико-прикладні методи дослідження і впливу на якість життя людини.
Останнім часом все більше усвідомлюється той факт, що якість життя є не стільки об’єктивним показником рівня соціально-економічного благополуччя суспільства, скільки суб’єктивною оцінкою людьми особливостей зміни умов життєдіяльності і способів їхньої взаємодії з навколишнім соціо-природним світом.
У науково-методичних рекомендаціях на основі теоретичної еколого-психологічної моделі якості пропонуються методи моніторингу за відповідними характеристиками як узагальненими, так і специфічними, за конкретними просторами буття людини. Розглядаються методи впливу на дані характеристики як в процесі засвоєння дисциплін, так і у процесі здійснення еколого-орієнтованої діяльності.
Рекомендації розраховані на дослідників у галузі екологічної та соціальної психології, викладачів і студентів психологічних факультетів.
 
Publisher Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України
 
Date 2013
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/5317/1/%D0%9D%D0%9C%D0%A0_%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%82%D0%BA%D0%B0.pdf
Швалб, Ю.М. and Вернік, О.Л. and Заброцький, М.М. and Килимник, О.С. and Льовочкіна, А.М. and Матвієнко, О.В. (2013) Еколого-психологічне забезпечення якості життя Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України, м.Кіровоград, Україна. ISBN 978-966-189-242-1