Запис Детальніше

Відеозвіт про круглий стіл «Проблеми та перспективи підготовки майбутніх педагогів професійного навчання до застосування особистісно-розвивальних педагогічних технологій»

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/5708/
 
Title Відеозвіт про круглий стіл «Проблеми та перспективи підготовки майбутніх педагогів професійного навчання до застосування особистісно-розвивальних педагогічних технологій»
 
Creator Романова, Г.М.
 
Subject 377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
 
Description У відеозвіті представлено фотографії за результатами відрядження співробітників лабораторії методик професійної освіти і навчання Інституту професійно-технічної освіти до Професійно-педагогічного коледжу Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка, зокрема відображено хід круглого столу на тему «Проблеми та перспективи підготовки майбутніх педагогів професійного навчання до застосування особистісно-розвивальних педагогічних технологій».
 
Publisher Інститут професійно-технічної освіти
 
Date 2014
 
Type Video
NonPeerReviewed
 
Format video/x-ms-wmv
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/5708/1/%D0%93%D0%BB%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2.wmv
Романова, Г.М. (2014) Відеозвіт про круглий стіл «Проблеми та перспективи підготовки майбутніх педагогів професійного навчання до застосування особистісно-розвивальних педагогічних технологій» [Video] (Unpublished)