Запис Детальніше

Всеукраїнський методологічний семінар для молодих учених «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті та наукових дослідженнях»

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/5716/
 
Title Всеукраїнський методологічний семінар для молодих учених «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті та наукових дослідженнях»
 
Creator Яцишин, А.В.
Пінчук, О.П.
Савельєва, І.В.
Манжула, А.М.
 
Subject 004.9 ІКТ ( Application-oriented computer-based techniques )
378 Higher education. Universities. Academic study
 
Description 12 червня 2014 р. відбулося засідання № 5 всеукраїнського методологічного семінару для молодих учених «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті та наукових дослідженнях» в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України. На семінарі було присутні понад 30 осіб, серед них 17 аспіранти, докторанти Інституту та 2 аспіранти з інших ВНЗ України. За планом семінару свою доповідь презентувала аспірантка ІІІ року навчання Савельєва І.В. за результатами проведеного дослідження. Семінар подовжився повідомленням аспіранта І року навчання Манжули А.М. щодо використання можливостей Google Docs для створення онлайн-опитувальника (анкетування) з метою проведення наукових досліджень. Завідувач відділу досліджень і проектування навчального середовища Інституту, к.пед.н., с.н.с. Пінчук О.П. у своїй доповіді ознайомила аспірантів і докторантів з тими документами, які необхідно підготувати для проведення експериментальних досліджень у загальноосвітніх навчальних закладах. Перелік цих документів і їх зразки розміщено в Електроннній бібліотеці НАПН України. Наступною була доповідь докторанта Інституту, к.пед.н., с.н.с. Яцишин А.В. щодо особливості підготовки та оформлення автореферату дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.10 – інформаційно-комунікаційні технології в освіті» (ІІ частина) та «Підготовка до складання кандидатських іспитів зі спеціальності 13.00.10 – інформаційно-комунікаційні технології в освіті.
 
Publisher Інститут інформаційних технолгій і засобів навчання НАПН України
 
Date 2014
 
Type Audio
NonPeerReviewed
 
Format audio/mpeg
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/5716/1/SEM_12_06_2014.mp3
- Яцишин, А.В. (orcid.org/0000-0001-8011-5956 <http://orcid.org/0000-0001-8011-5956>), Пінчук, О.П., Савельєва, І.В. and Манжула, А.М. (2014) Всеукраїнський методологічний семінар для молодих учених «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті та наукових дослідженнях» [Audio] (Unpublished)