Запис Детальніше

Психолого-педагогічний супровід дітей з порушеннями зору та слуху (Розділ 5. Формування предметних уявлень у дітей з порушеннями зору та слуху на початковому етапі навчання)

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/5801/
 
Title Психолого-педагогічний супровід дітей з порушеннями зору та слуху (Розділ 5. Формування предметних уявлень у дітей з порушеннями зору та слуху на початковому етапі навчання)
 
Creator Вавіна, Л.С.
 
Subject 376 Education, teaching, training of special groups of persons. Special schools
376.3 Виховання та освіта осіб із вадами зору, слуху, мови та нервовими захворюваннями.
 
Description У посібнику в науково-популярному стилі розкриваються особливості розвитку дітей з порушеннями зору та слуху, висвітлюються окремі аспекти корекційної та навчально-виховної роботи з ними.
Посібник адресовано педагогам-практикам, батькам дітей з порушеннями психофізичного розвитку, студентам дефектологічних факультетів і відділень, всім, хто переймається проблемами дітей-інвалідів.
 
Publisher "Науковий світ"
 
Contributor Вавіна, Л.С.
 
Date 2009
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/5801/3/%D0%92%D0%B0%D0%B2%D1%96%D0%BD%D0%B0_2009_2.PDF
Вавіна, Л.С. (2009) Психолого-педагогічний супровід дітей з порушеннями зору та слуху (Розділ 5. Формування предметних уявлень у дітей з порушеннями зору та слуху на початковому етапі навчання) Психолого-педагогічний супровід дітей з порушеннями зору та слуху . "Науковий світ", м. Київ, Україна. ISBN 978-966-675-621-6