Запис Детальніше

Психолого-педагогічнии супровід дітей з порушеннями зору та слуху. (Розділ 9. Психологічний супровід учнів з порушеннями зору та слуху на початковому етапі навчання).

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/5804/
 
Title Психолого-педагогічнии супровід дітей з порушеннями зору та слуху. (Розділ 9. Психологічний супровід учнів з порушеннями зору та слуху на початковому етапі навчання).
 
Creator Кобильченко, В.В.
 
Subject 376 Education, teaching, training of special groups of persons. Special schools
 
Description У посібнику в науково-популярному стилі розкриваються особливості розвитку дітей з порушеннями зору та слуху, висвітлюються окремі аспекти корекційної та навчально-виховної роботи з ними.
Посібник адресовано педагогам-практикам, батькам дітей з порушеннями психофізичного розвитку, студентам дефектологічних факультетів і відділень, всім, хто переймається проблемами дітей-інвалідів.
 
Publisher "Науковий світ"
 
Contributor Вавіна , Л.С.
 
Date 2009
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/5804/1/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB.PDF
Кобильченко, В.В. (2009) Психолого-педагогічнии супровід дітей з порушеннями зору та слуху. (Розділ 9. Психологічний супровід учнів з порушеннями зору та слуху на початковому етапі навчання). Психолого-педагогічний супровід дітей з порушеннями зору та слуху /за ред. Вавіної Л.С. . "Науковий світ", м.Київ, Україна. ISBN 978-966-675-621-6