Запис Детальніше

Молоко та молочні продукти: Навч.-метод. матеріали для проведення заходів з учнями початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів з питань раціонального харчування

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/6117/
 
Title Молоко та молочні продукти: Навч.-метод. матеріали для проведення заходів з учнями початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів з питань раціонального харчування
 
Creator Довгань, А.І.
Овчарук, О.В.
Пужайчереда, Л.М.
 
Subject 304 Social questions. Social practice. Cultural practice. Way of life (Lebensweise)
373 Kinds of school providing general education
 
Description Навчально-методичні матеріали побудовані на тематиці з основ раціонального харчування, зокрема з питань харчування та споживання молочних продуктів. Подано пояснювальну записку для вчителя, інформаційні матеріали для вчителя початкових класів, які можуть бути використаними для проведення заходів з основ здорового харчування в рамках курсів, що спрямовані на вивчення основ здоров’я, курсів за вибором з питань здорового харчування, споживчих знань. Інформаційний блок для вчителя вміщують приклади уроків, завдання для учнів, що подані у ігровій, інтерактивній формі. Для вчителів, методистів початкової школи загальноосвітніх навчальних закладів. Може бути використаний для підготовки студентів педагогічних ВНЗ та в системі післядипломної педагогічної освіти.
 
Publisher «ФОП Середняк Т.К.»
 
Contributor Овчарук, О.В.
Пліш, І.В.
Пустовіт, Наталія Афанасіївна
 
Date 2014
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/6117/1/Metodichka_MOLOKO_2014.pdf
Довгань, А.І. and Овчарук, О.В. and Пужайчереда, Л.М. (2014) Молоко та молочні продукти: Навч.-метод. матеріали для проведення заходів з учнями початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів з питань раціонального харчування «ФОП Середняк Т.К.», м. Дніпропетровськ, Україна. ISBN 978-617-7029-76-1