Запис Детальніше

Наукові записки Інституту психології імені Г. С.Костюка НАПН України. Випуск 39

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/6241/
 
Title Наукові записки Інституту психології імені Г. С.Костюка НАПН України. Випуск 39
 
Subject 1 Philosophy. Psychology
 
Description У збірнику здійснено методологічний аналіз прогнозування розвитку психічного здоров’я особистості, висвітлено дискурсивні моделі здоров’я, представлені в традиційному вітчизняному дискурсі, розкрито інтеракційну природу дискурсу і розглянуто його різні жанри – академічний дискурс, консультативний і емпірико-дослідницький, дискурс роботи у віртуальному просторі, автобіографічний як форма конституювання суб’єктних структур особистості, а також піднято гостро актуальні питання психології медіа-освіти.
Значну увагу приділено психогігієні сімейного виховання як основній умові запобігання насильству в родині, схарактеризовано види та напрямки психокорекції сімейної дисфункції. У застосовному плані в збірнику подано матеріали щодо особливостей формування професійної спрямованості та компетентності майбутніх фахівців професій типу «людина-людина», комунікативних особливостей психологів-науковців і психологів-практиків, психологічних особливостей становлення суб’єктності студентів у просторі відносин власності, а також щодо засобів розвитку обдарованості особистості у контексті побудови освітнього середовища, орієнтованого на випереджальний характер навчання обдарованих дітей.
Збірник адресовано викладачам психології вищих навчальних закладів, аспірантам, студентам, працівникам у галузі наукової і практичної психології, педагогам та вихователям різних ланок освіти.
 
Publisher "Ніка-Центр"
 
Contributor Максименко, С.Д.
 
Date 2011
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/6241/1/%D0%9D%D0%972011.pdf
Максименко, С.Д., ed. (2011) Наукові записки Інституту психології імені Г. С.Костюка НАПН України. Випуск 39 "Ніка-Центр", м.Київ, Україна.