Запис Детальніше

Наукові записки Інституту психології імені Г. С. Костюка АПН України

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/6266/
 
Title Наукові записки Інституту психології імені Г. С. Костюка АПН України
 
Creator Інститут психології імені Г.С.Костюка, НАПН України
 
Subject 1 Philosophy. Psychology
373 Kinds of school providing general education
378 Higher education. Universities. Academic study
 
Description У збірнику висвітлено актуальні проблеми інноваційної освіти, механізми становлення особистості в контексті експериментально-генетичного методу, схарактеризовано особливості мовної творчості у міжлюдській взаємодії, розглянуто структуру мовно-мовленнєвої та комунікативної компетентності психолога.
Значну увагу приділено рівню інтелекту як показнику обдарованості, діагностичним та прогностичним можливостям психодіагностики обдарованості, діалогічним засадам розбудови шкільного навчання, становленню суб’єкта мовленнєвого розвитку в досвіді Школи діалогу культур.
У збірнику відображено також проблеми соціальної дезадаптації молодших школярів і підлітків, представлено різні наукові підходи до розуміння поняття «здоров’я» та приділено увагу психічному здоров’ю молодших школярів у контексті піклування про нього працівників психологічної служби.
Збірник адресовано викладачам психології вищих навчальних закладів, аспірантам, студентам, працівникам у галузі наукової і практичної психології, педагогам та вихователям різних ланок освіти.
 
Publisher Ніка-Центр
 
Date 2010
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/6266/1/%D0%9D%D0%972010.pdf
Інститут психології імені Г.С.Костюка, НАПН України (2010) Наукові записки Інституту психології імені Г. С. Костюка АПН України Ніка-Центр, м.Київ, Україна.