Запис Детальніше

Духовна самореалізація учнівської молоді в умовах профільного навчання

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/6520/
 
Title Духовна самореалізація учнівської молоді в умовах профільного навчання
Spiritual self-realization of learning youth in conditions of profile education
 
Creator Помиткін, Едуард Олександрович
 
Subject 1 Philosophy. Psychology
 
Description Духовна самореалізація учнівської молоді розглядається як нагальна потреба особистісного становлення учнів в умовах профільного навчання. У зв’язку з цим наведено трьохрівневу модель процесу забезпечення духовного розвитку учнівської молоді в умовах профільного навчання. Впровадження моделі здійснюється на практиці засобом надання учням можливості збагатити та реалізувати свій духовний потенціал в умовах розробки й запровадження творчих особистісних проектів духовного спрямування. Для прикладу наведено основні етапи організації та здійснення проекту духовної самореалізації молоді «Психологічна просвіта» у якому брали участь учні 11 гуманітарного класу київської гімназії №153.
Духовна самореалізація учнівської молоді розглядається як нагальна потреба особистісного становлення учнів в умовах профільного навчання. У зв’язку з цим наведено трьохрівневу модель процесу забезпечення духовного розвитку учнівської молоді в умовах профільного навчання. Впровадження моделі здійснюється на практиці засобом надання учням можливості збагатити та реалізувати свій духовний потенціал в умовах розробки й запровадження творчих особистісних проектів духовного спрямування. Для прикладу наведено основні етапи організації та здійснення проекту духовної самореалізації молоді «Психологічна просвіта» у якому брали участь учні 11 гуманітарного класу київської гімназії №153.
 
Publisher Львівський науково-практичний центр професійно-технічної освіти НАПН України
Lviv Research Center vocational education NAPS of Ukraine
 
Date 2007
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/6520/1/04.pdf
Помиткін, Едуард Олександрович (2007) Spiritual self-realization of learning youth in conditions of profile education Педагогіка і психологія професійної освіти , 1. pp. 171-177.