Запис Детальніше

Человек как личность: вымысел и реальность

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/7190/
 
Title Человек как личность: вымысел и реальность
Людина як особистість: вигадка та реальність
 
Creator Серьогін, Юрій Володимирович
 
Subject 1 Philosophy. Psychology
36 Safeguarding the mental and material necessities of life
 
Description В статье на основе авторских исследований, анализа и обобщения современных научных знаний о мозге, исследуются причины, роль нейронов головного мозга в создании организма и тела человека и животных, как многофункционального, управляемого и эффективного комплекса, способного обеспечить каждому нейрону и мозгу в целом необходимые условия для их развития, жизни и защиты. Рассматриваются и анализируются физиологические механизмы зрения, языка и речи. Даётся авторское понимание мозга как личности.
У статті на основі авторських досліджень, аналізу та узагальнення сучасних наукових знань про мозок, досліджуються причини, роль нейронів головного мозку в створенні організму і тіла людини і тварин, як багатофункціонального, керованого і ефективного комплексу, здатного забезпечити кожному нейрону і мозку в цілому необхідні умови для їх розвитку, життя і захисту. Розглядаються і аналізуються фізіологічні механізми зору, мови і мовлення. Дається авторське розуміння мозку як особистості.
 
Date 2014
 
Type Conference or Workshop Item
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/7190/1/%D0%A1%D0%B5%D1%80%D1%91%D0%B3%D0%B8%D0%BD_%D0%AE_%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F1.pdf
- Серьогін, Юрій Володимирович (2014) Человек как личность: вымысел и реальность In: ІІІ Всеукраїнський психологічний конгрес. (Unpublished)