Запис Детальніше

Формування ключових компетентностей у процесі професійної підготовки майбутніх фахівців ресторанного сервісу: результати педагогічного експерименту

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/7388/
http://sbornikipto.wixsite.com/sbornik/about-us-ccjp
 
Title Формування ключових компетентностей у процесі професійної підготовки майбутніх фахівців ресторанного сервісу: результати педагогічного експерименту
Forming of the key competencies in the training of future specialists restaurant service results pedagogical experiment
Формирование ключевых компетентностей в процессе профессиональной подготовки будущих специалистов ресторанного сервиса: результаты педагогического эксперимента
 
Creator Кравець, С.Г.
 
Subject 37.01/.09 Special auxiliary table for theory, principles, methods and organization of education
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
 
Description У статті розкрито актуальність реалізації компетентнісної парадигми, спрямованої на формування ключових компетентностей у процесі підготовки кваліфікованих робітників. Визначено перелік та зміст ключових компетентностей майбутніх фахівців ресторанного сервісу; введено у науковий обіг поняття «ключові компетентності в сфері ресторанного сервісу». Представлено результати педагогічного експерименту щодо впровадження моделі та авторської методики формування ключових компетентностей майбутніх фахівців ресторанного сервісу.
The article shows the relevance of implementing a competency paradigm aimed at developing key competencies in the training of skilled workers. The list of key competencies and content of restaurant service specialists-to-be; introduced into scientific use the term «key competencies in the field of restaurant service». The results of an experiment to implement pedagogical model and authoring methodology as to formation of key competencies of restaurant service specialists-to-be.
В статье раскрыта актуальность реализации компетентностной парадигмы, направленной на формирование ключевых компетентностей в процессе подготовки квалифицированных рабочих. Определен перечень и содержание ключевых компетентностей будущих специалистов ресторанного сервиса; введено в научный оборот понятие «ключевые компетентности в сфере ресторанного сервиса». Представлены результаты педагогического эксперимента по внедрению модели и авторской методики формирования ключевых компетентностей будущих специалистов ресторанного сервиса.
 
Publisher ІПТО НАПН України
 
Date 2014
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/7388/1/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%86%D1%8C%20%D0%A1.%D0%93.%20%D0%A4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F....pdf
- Кравець, С.Г. (2014) Forming of the key competencies in the training of future specialists restaurant service results pedagogical experiment Професійна освіта: проблеми і перспективи (6). pp. 105-110.