Запис Детальніше

Розвиток професійної орієнтації в Україні: науково-допоміжний бібліографічний покажчик

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/7640/
 
Title Розвиток професійної орієнтації в Україні: науково-допоміжний бібліографічний покажчик
 
Creator Пономаренко, Лариса Олександрівна
Стельмах, Наталія Анатоліївна
Ніколюк, Лідія Іванівна
Рогова, Павла Іванівна
Чепурна, Н.М.
Мельник, О.В.
 
Subject 37.01 Fundamentals of education. Theory. Policy etc.
373 Kinds of school providing general education
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
 
Description Дане бібліографічне видання є цінним джерелом для вивчення та розбудови системи профорієнтації в Україні. Науково-допоміжний бібліографічний покажчик складається з 11 розділів, що вміщують 1253 назви джерел з питань професійної орієнтації в Україні і зарубіжних країнах. Видання має на меті сприяти подальшому удосконаленню системи професійної орієнтації в Україні, зокрема: науковим дослідженням в цій галузі, узагальненню досвіду та запровадженню нових форм і методів профорієнтаційної роботи, перспективних підходів до профдіагностики та профвідбору особистості різних категорій населення у роботі як закладів освіти різних рівнів, позашкільних закладів, так і служб зайнятості.
Покажчик призначений для наукових працівників, викладачів, студентів, аспірантів, керівників навчальних закладів, психологів, фахівців суміжних наук, бібліотечних працівників, а також для всіх, хто зайнятий у сфері профорієнтаційної роботи.
 
Publisher Інститут професійно-технічної освіти НАПН України
 
Contributor Пономаренко, Л.О.
 
Date 2009
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/7640/1/4.pdf
Пономаренко, Лариса Олександрівна and Стельмах, Наталія Анатоліївна and Ніколюк, Лідія Іванівна and Рогова, Павла Іванівна and Чепурна, Н.М. and Мельник, О.В. (2009) Розвиток професійної орієнтації в Україні: науково-допоміжний бібліографічний покажчик Інститут професійно-технічної освіти НАПН України, м. Київ-Черкаси, Україна.