Запис Детальніше

Інформаційно-комунікаційні технології як засіб формування підприємницької компетентності майбутніх фахівців ресторанного господарства у професійно-технічнічних навчальних закладах

Електронна бібліотека НАПН України

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/10191/
10.5072/lib.iitta.gov.ua/10191
 
Title Інформаційно-комунікаційні технології як засіб формування підприємницької компетентності майбутніх фахівців ресторанного господарства у професійно-технічнічних навчальних закладах
Informatively-communication technologies as means of forming of enterprise competence of future specialists of restaurant economy in professional educational establishments
 
Creator Ткаченко, М.В.
 
Subject 37.01 Fundamentals of education. Theory. Policy etc.
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
 
Description Розкрито напрями використання інформаційно-комунікаційних технологій як засобу формування підприємницької компетентності в учнів професійно-технічних навчальних закладів сфери послуг.
Раскрыты направления использования информационно-коммуникационных технологий как средству формирования предпринимательской компетентности у учеников профессионально-технических учебных заведений сферы услуг.
Directions of the use of informatively-communication technologies are exposed as to the means of forming of enterprise competence for the students of vocational educational establishments of service business.
 
Publisher ІПТО НАПН України
 
Date 2015
 
Type Book Section
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/10191/1/tkachenko.pdf
Ткаченко, М.В. (2015) Informatively-communication technologies as means of forming of enterprise competence of future specialists of restaurant economy in professional educational establishments In: Науково-методичне забезпечення професійної освіти і навчання: матеріали Звітної науково-практичної конференції за 2014 рік (26 березня 2015 р.), Т. 1. ІПТО НАПН України, м.Київ, Україна, pp. 103-105.