Запис Детальніше

Логістика у ресторанному господарстві

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Логістика у ресторанному господарстві
 
Creator Зубар, Надія Миколаївна
Григорак, Марія Юріївна
 
Subject 65.012.34(075.8)
 
Description У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.
Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 "Харчова інженерія" професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 09171101 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс»
Навчальний посібник з грифом МОН України
 
Publisher К.: Центр учбової літератури
 
Date 2016-02-15T08:58:49Z
2016-02-15T08:58:49Z
2010
 
Type Book
 
Identifier Зубар Н. М., Григорак М.Ю. Логістика у ресторанному господарстві: Навч. посіб. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 312 с.
978-611-01-0080-9
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9329
 
Language uk