Запис Детальніше

Основи теорії кіл, сигналів та процесів в cистемах технічного захисту інформації: підручник для студентів вищих навчальних закладів. Ч.1.

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator Коваль, Ю. О.
Милютченко, І. О.
Олейніков, А. М.
Шокало, В. М.
 
Date 2013-02-01T15:02:56Z
2013-02-01T15:02:56Z
2011
 
Identifier Основи теорії кіл, сигналів та процесів в cистемах технічного захисту інформації: підручник для студентів вищих навчальних закладів. Ч.1. / Ю.О. Коваль, І.О. Милютченко, А.М. Олейніков, В.М. Шокало та ін; за заг. редакцією В.М. Шокала. – Харків: НТМТ, 2011. – 544 с.
978-617-578-078-7
http://hdl.handle.net/123456789/628
 
Description У першій частині підручника розглянуто основнi поняття, елементи, закони і методи аналізу електричних кiл в усталеному режимі постійного та синусоїдного струмів; комплексні передатні функції, частотнi та часові характеристики електричних кiл; чотириполюсники і фільтри; аналіз перехідних процесів; кола з розподіленими параметрами, довгі лінії; основи синтезу кіл. Вміщено велику кількість ілюстрацій та прикладів розв’язання задач, запитання та завдання для самоперевірки і контролю засвоєння знань з кожної розглянутої теми, а також довідкову та історичну інформацію з основних розділів теорії кіл та сигналів.
Для студентів усіх форм навчання напряму «Системи технічного захисту інформації», а також студентів, які вивчають споріднені дисципліни за напрямами «Безпека інформаційних і комунікаційних систем», «Радіотехніка», «Телекомунікації» та «Радіоелектронні апарати».
 
Language uk
 
Publisher Харків: НТМТ
 
Subject Основи теорії кіл, сигналів та процесів в системах технічного захисту інформації
Теорія кіл. Елементи електричних кіл. Методи аналізу кіл.
Комплексні передатні функції. Чотириполюсники. Фільтри.
Методи аналізу перехідних процесів: класичний, часовий, операторний.
Кола з розподіленими параметрами. Довгі лінії
Основи синтезу електричних кіл
 
Title Основи теорії кіл, сигналів та процесів в cистемах технічного захисту інформації: підручник для студентів вищих навчальних закладів. Ч.1.
 
Type Book