АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ НЕЙРОПСИХОНУТРИЦІОЛОГІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ СТУДЕНТІВ МЕДИКО - ПСИХОЛОГІЧНОГО ФАХУ (ЧАСТИНА 1)
Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ НЕЙРОПСИХОНУТРИЦІОЛОГІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ СТУДЕНТІВ МЕДИКО - ПСИХОЛОГІЧНОГО ФАХУ (ЧАСТИНА 1)
|
|
Creator |
Т. І. Аністратенко, С. Т. Омельчук Н. В. Велика
|
|
Description |
Харчування є першоосновою здоров’я, гармонійного фізичного та психічного розвитку особистості, тому знання лікарями – медичними психологами складу та основних лікувальних, дієтичних, парафармакологічних властивостей харчових продуктів, спецій, їх впливу на соматичне здоров’я та психологічний статус пацієнтів є обов’язковою передумовою високого фахового рівня та можливостей аліментарної профілактики та безмедикаментозної корекції.
|
|
Publisher |
Ternopil State Medical University
|
|
Contributor |
—
|
|
Date |
2015-04-29
|
|
Type |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion — |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med_osvita/article/view/3731
10.11603/me.v0i1.3731 |
|
Source |
Medical Education; № 1 (2014)
Медична освіта; № 1 (2014) 2414-5998 1681-2751 10.11603/me.v0i1 |
|
Language |
ukr
|
|
Relation |
http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med_osvita/article/view/3731/3452
|
|
Rights |
##submission.copyrightStatement##
|
|