Запис Детальніше

НОВІ ПІДХОДИ ДО ОПТИМІЗАЦІЇ СИСТЕМИ ХАРЧУВАННЯ МОЛОДІ

Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НОВІ ПІДХОДИ ДО ОПТИМІЗАЦІЇ СИСТЕМИ ХАРЧУВАННЯ МОЛОДІ
 
Creator Петренко, Н. В.; ДВНЗ “Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського”
 
Description Харчування студентів є нераціональним за рахунок недотримання режиму харчування, його якісного й кількісного складу. Система заходів раціоналізації харчування молоді передбачає проведення в цільових групах інформаційних бесід, семінарів-тренінгів, масових заходів встановлення наочних інформаційних стендів при створенні належних передумов (наявність відповідного асортименту продукції в найближчих закладах харчування за доступними цінами) з метою дотримання умов раціонального харчування, яке ґрунтується на таких принципах: 4 разовий прийом їжі з проміжки між прийомами не більше 4–5 год, відповідність харчування фізіологічним потребам організму зі збалансованим співвідношенням білків, жирів і вуглеводів, гармонійне поєднання гіркого, солоного, солодкого і кислого смаків, споживання овочів, фруктів та достатньої кількості рідини.
 
Publisher Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
 
Contributor
 
Date 2015-05-09
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion



 
Format application/pdf
 
Identifier http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/visnyk-nauk-dos/article/view/5628
10.11603/1681-276Х.2015.2.5628
 
Source Bulletin of Scientific Research; № 2 (2015)
Вестник научных исследований; № 2 (2015)
Вісник наукових досліджень; № 2 (2015)
2415-8798
1681-276Х
10.11603/1681-276Х.2015.2
 
Language ukr
 
Relation http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/visnyk-nauk-dos/article/view/5628/5154
 
Rights ##submission.copyrightStatement##