БІОДОСТУПНІСТЬ І АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНІСТЬ ПОЛІФЕНОЛІВ З НАСІННЯ ВИНОГРАДУ У ВІЛЬНОМУ ВИГЛЯДІ ТА У СКЛАДІ ФІТОСОМ
Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
БІОДОСТУПНІСТЬ І АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНІСТЬ ПОЛІФЕНОЛІВ З НАСІННЯ ВИНОГРАДУ У ВІЛЬНОМУ ВИГЛЯДІ ТА У СКЛАДІ ФІТОСОМ
|
|
Creator |
Загайко,, А. Л.
Филимоненко, В. П. Красільнікова, О. А. Вороніна, Л. М. Сенюк, I. В. |
|
Description |
Кверцетин при пероральному введенні виявляють у максимальних концентраціях, головним чином, у крові, печінці та м 'язах через 2 год. Введення кверцетину у вигляді фітосом призводить до значно більшого його накопичення у тканинах щурів. Поліфеноли винограду в складі фітосом також проявляють вищу антиоксидантну активність порівняно з поліфенольним концентратом у вільному вигляді.
|
|
Publisher |
Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
|
|
Contributor |
—
|
|
Date |
2013-01-29
|
|
Type |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion — — |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/292
10.11603/1681-2557.2011.v13.i3.292 |
|
Source |
Medical Chemistry; Том 13, № 3 (2011)
Медицинская химия; Том 13, № 3 (2011) Медична хімія; Том 13, № 3 (2011) 1681-2557 10.11603/1681-2557.2011.v13.i3 |
|
Language |
ukr
|
|
Relation |
http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/292/319
|
|
Rights |
##submission.copyrightStatement##
|
|