Запис Детальніше

БІОДОСТУПНІСТЬ І АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНІСТЬ ПОЛІФЕНОЛІВ З НАСІННЯ ВИНОГРАДУ У ВІЛЬНОМУ ВИГЛЯДІ ТА У СКЛАДІ ФІТОСОМ

Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title БІОДОСТУПНІСТЬ І АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНІСТЬ ПОЛІФЕНОЛІВ З НАСІННЯ ВИНОГРАДУ У ВІЛЬНОМУ ВИГЛЯДІ ТА У СКЛАДІ ФІТОСОМ
 
Creator Загайко,, А. Л.
Филимоненко, В. П.
Красільнікова, О. А.
Вороніна, Л. М.
Сенюк, I. В.
 
Description Кверцетин при пероральному введенні виявляють у максимальних концентраціях, головним чином, у крові, печінці та м 'язах через 2 год. Введення кверцетину у вигляді фітосом призводить до значно більшого його накопичення у тканинах щурів. Поліфеноли винограду в складі фітосом також проявляють вищу антиок­сидантну активність порівняно з поліфенольним концентратом у вільному вигляді.
 
Publisher Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
 
Contributor
 
Date 2013-01-29
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion


 
Format application/pdf
 
Identifier http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/292
10.11603/1681-2557.2011.v13.i3.292
 
Source Medical Chemistry; Том 13, № 3 (2011)
Медицинская химия; Том 13, № 3 (2011)
Медична хімія; Том 13, № 3 (2011)
1681-2557
10.11603/1681-2557.2011.v13.i3
 
Language ukr
 
Relation http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/292/319
 
Rights ##submission.copyrightStatement##