Запис Детальніше

ВПЛИВ ПОЛІФЕНОЛЬНИХ ЕКСТРАКТІВ З НАСІННЯ ВИНОГРАДУ НА ПРООКСИДАНТНО-АНТИОКСИДАНТНІ ПОКАЗНИКИ ТКАНИН ЩУРІВ В УМОВАХ СТРЕСУ

Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВПЛИВ ПОЛІФЕНОЛЬНИХ ЕКСТРАКТІВ З НАСІННЯ ВИНОГРАДУ НА ПРООКСИДАНТНО-АНТИОКСИДАНТНІ ПОКАЗНИКИ ТКАНИН ЩУРІВ В УМОВАХ СТРЕСУ
 
Creator Загайко, А. Л.
Филимоненко, В. П.
Красільнікова, О. А.
Кравченко, Г. Б.
Шишкіна, Н. В.
 
Description Одноразове введення адреналіну спричиняє розвиток оксидативного стресу в щурів: підвищення вмісту продуктів перекисного окиснення ліпідів та зниження антиоксидантних показників. Профілактичне введення поліфенольних екстрактів з насіння винограду двох сортів запобігає порушенню антиоксидантно-прооксидан- тної рівноваги різною мірою. Обговорюються антиоксидантні властивості досліджених поліфенольних екст­рактів.
 
Publisher Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
 
Contributor
 
Date 2013-01-23
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion


 
Format application/pdf
 
Identifier http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/258
10.11603/1681-2557.2011.v13.i2.258
 
Source Medical Chemistry; Том 13, № 2 (2011)
Медицинская химия; Том 13, № 2 (2011)
Медична хімія; Том 13, № 2 (2011)
1681-2557
10.11603/1681-2557.2011.v13.i2
 
Language ukr
 
Relation http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/258/288
 
Rights ##submission.copyrightStatement##