Запис Детальніше

ЕФЕКТ СПОЖИВАННЯ ЧЕРВОНОГО ВИНОГРАДНОГО ВИНА НА СТАН АНТИОКСИДАНТНОЇ СИСТЕМИ КРОВІ ЩУРІВ ЗА ДІЇ ІОНІЗУЮЧОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ

Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЕФЕКТ СПОЖИВАННЯ ЧЕРВОНОГО ВИНОГРАДНОГО ВИНА НА СТАН АНТИОКСИДАНТНОЇ СИСТЕМИ КРОВІ ЩУРІВ ЗА ДІЇ ІОНІЗУЮЧОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ
 
Creator Старанко, У. В.
Дацюк, Л. О.
Сибірна, Н. О.
 
Description Досліджено вплив споживання червоного виноградного вина на активність ферментів антиоксидантного захисту та вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у периферичній крові щурів за дії іонізуючого випромінювання. Виявлено радіопротекторні властивості натурального поліфенольного комплексу виноград­ного вина на систему антиоксидантного захисту периферичної крові щурів.
 
Publisher Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
 
Contributor
 
Date 2013-02-18
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion



 
Format application/pdf
 
Identifier http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/368
10.11603/1681-2557.2011.v13.i4.368
 
Source Medical Chemistry; Том 13, № 4 (2011)
Медицинская химия; Том 13, № 4 (2011)
Медична хімія; Том 13, № 4 (2011)
1681-2557
10.11603/1681-2557.2011.v13.i4
 
Language ukr
 
Relation http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/368/383
 
Rights ##submission.copyrightStatement##