Запис Детальніше

СПЕКТРОФОТОМЕТРИЧНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ПЛОДАХ МОРКВИ ДИКОЇ

Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title СПЕКТРОФОТОМЕТРИЧНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ПЛОДАХ МОРКВИ ДИКОЇ
 
Creator Чубка, М. Б.
Вронська, Л. В.
Сур, С. В.
Смалюх, О. Г.
Кернична, І. З.
 
Description Наведено результати визначення кількісного вмісту флавоноїдів у плодах моркви дикої методом дифе­ренціальної спектрофотометрії. Показано, що кількісний вміст суми флавоноїдів у плодах моркви дикої слід перераховувати на апігенін. Вміст флавоноїдів у промислових і дикорослих зразках сировини кількісно відрізняється: у промислових серіях - 0,103-0,267 %, у дикорослих зразках із Західної України - 0,080­0,124 % у перерахунку на апігенін.
 
Publisher Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
 
Contributor
 
Date 2013-01-09
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion


 
Format application/pdf
 
Identifier http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/231
10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.231
 
Source Medical Chemistry; Том 13, № 1 (2011)
Медицинская химия; Том 13, № 1 (2011)
Медична хімія; Том 13, № 1 (2011)
1681-2557
10.11603/1681-2557.2011.v13.i1
 
Language ukr
 
Relation http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/231/264
 
Rights ##submission.copyrightStatement##