Запис Детальніше

ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ РОТОВОЇ РІДИНИ У ПРАЦІВНИЦЬ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА

Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ РОТОВОЇ РІДИНИ У ПРАЦІВНИЦЬ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА
 
Creator Бандрівський, Ю. Л.
 
Description Проведено аналіз фізико-хімічних властивостей ротової рідини у працівниць кондитерського виробницт­ва (КВ) залежно від стажу роботи на даному підприємстві. Зі збільшенням стажу роботи на КВ спостерігали зниження рН, швидкості секреції слини та збільшення в 'язкості ротової рідини стосовно осіб порівняльної групи, які не контактували зі шкідливими чинниками кондитерського виробництва.
 
Publisher Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
 
Contributor
 
Date 2013-01-09
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion


 
Format application/pdf
 
Identifier http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/236
10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.236
 
Source Medical Chemistry; Том 13, № 1 (2011)
Медицинская химия; Том 13, № 1 (2011)
Медична хімія; Том 13, № 1 (2011)
1681-2557
10.11603/1681-2557.2011.v13.i1
 
Language ukr
 
Relation http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/236/269
 
Rights ##submission.copyrightStatement##