Запис Детальніше

ВПЛИВ ХАРЧОВОЇ ДЕПРИВАЦІЇ НА ПОКАЗНИКИ ПЕРОКСИДНОГО ОКИСНЕННЯ ЛІПІДІВ ТА СИСТЕМИ АНТИОКСИДАНТНОГО ЗАХИСТУ ПЕЧІНКИ ЩУРІВ

Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВПЛИВ ХАРЧОВОЇ ДЕПРИВАЦІЇ НА ПОКАЗНИКИ ПЕРОКСИДНОГО ОКИСНЕННЯ ЛІПІДІВ ТА СИСТЕМИ АНТИОКСИДАНТНОГО ЗАХИСТУ ПЕЧІНКИ ЩУРІВ
 
Creator Гембаровський, М. В.; Ternopil State medical University
Кліщ, І. М.
Марущак, М. І.
 
Description Активація пероксидного окиснення ліпідів на фоні харчової депривації на 5-ту добу експерименту в щурів призводить до зміни активності ферментної ланки системи антиоксидантного захисту, що проявляється напруженням захисних механізмів протягом перших трьох діб та виснаженням антиоксидантних резервів у крові й гомогенаті печінки через 5 діб аліментарного голодування.
 
Publisher Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
 
Contributor
 
Date 2013-11-22
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion


 
Format application/pdf
 
Identifier http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/1681
10.11603/1681-2557.2013.v15.i1.1681
 
Source Medical Chemistry; Том 15, № 1 (2013)
Медицинская химия; Том 15, № 1 (2013)
Медична хімія; Том 15, № 1 (2013)
1681-2557
10.11603/1681-2557.2013.v15.i1
 
Language ukr
 
Relation http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/1681/1632
 
Rights ##submission.copyrightStatement##