Запис Детальніше

КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ТАУРИНУ В РІЗНИХ РЕЦЕПТУРАХ ГЕЛІВ

Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ТАУРИНУ В РІЗНИХ РЕЦЕПТУРАХ ГЕЛІВ
 
Creator Волянська, Н. І.
Соколова, Л. В.
Бердей, І. І.
Поляк, О. Б.
Павх, О. І.
 
Description У статті представлено результати визначення кількісного вмісту таурину в різних рецептурах гелів.Встановлено, що хімічна природа консерванту, температурний режим зберігання та вид упаковки не впливаютьна кількісний вміст таурину в мазі.
 
Publisher Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
 
Contributor
 
Date 2014-03-14
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion

 
Format application/pdf
 
Identifier http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2568
10.11603/2312-0967.2012.1.2568
 
Source Pharmaceutical Review; № 1 (2012)
Фармацевтичний часопис; № 1 (2012)
2312-0967
10.11603/2312-0967.2012.1
 
Language ukr
 
Relation http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2568/2399
 
Rights ##submission.copyrightStatement##