Запис Детальніше

ХІМІЧНЕ ВИВЧЕННЯ ЛІПОФІЛЬНОЇ ФРАКЦІЇ З ТРАВИ LENS CULINARIS.

Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ХІМІЧНЕ ВИВЧЕННЯ ЛІПОФІЛЬНОЇ ФРАКЦІЇ З ТРАВИ LENS CULINARIS.
 
Creator Романова, С.В.
Ковальов, С.В.
 
Description Представлені результати дослідження ліпофільної фракції з трави сочевиці харчової (Lens culinaris). Визначено кількісний вміст ліпофільної фракції в рослинній сировині, який склав 3,9 %. За допомогою хроматографічних методів та якісних реакцій встановлено наявність каротиноїдів, хлорофілів. Кількісний вміст каротиноїдів склав 1065,83 мг%, хлорофілів - 1625,75 мг%. Досліджено якісний склад та кількісний вміст жирних кислот.
 
Publisher Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
 
Contributor
 
Date 2014-07-17
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion

 
Format application/pdf
 
Identifier http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2964
10.11603/2312-0967.2009.2.2964
 
Source Pharmaceutical Review; № 2 (2009)
Фармацевтичний часопис; № 2 (2009)
2312-0967
10.11603/2312-0967.2009.2
 
Language ukr
 
Relation http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2964/2761
 
Rights ##submission.copyrightStatement##