ХІМІЧНЕ ВИВЧЕННЯ ЛІПОФІЛЬНОЇ ФРАКЦІЇ З ТРАВИ LENS CULINARIS.
Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ХІМІЧНЕ ВИВЧЕННЯ ЛІПОФІЛЬНОЇ ФРАКЦІЇ З ТРАВИ LENS CULINARIS.
|
|
Creator |
Романова, С.В.
Ковальов, С.В. |
|
Description |
Представлені результати дослідження ліпофільної фракції з трави сочевиці харчової (Lens culinaris). Визначено кількісний вміст ліпофільної фракції в рослинній сировині, який склав 3,9 %. За допомогою хроматографічних методів та якісних реакцій встановлено наявність каротиноїдів, хлорофілів. Кількісний вміст каротиноїдів склав 1065,83 мг%, хлорофілів - 1625,75 мг%. Досліджено якісний склад та кількісний вміст жирних кислот.
|
|
Publisher |
Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
|
|
Contributor |
—
|
|
Date |
2014-07-17
|
|
Type |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion — |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2964
10.11603/2312-0967.2009.2.2964 |
|
Source |
Pharmaceutical Review; № 2 (2009)
Фармацевтичний часопис; № 2 (2009) 2312-0967 10.11603/2312-0967.2009.2 |
|
Language |
ukr
|
|
Relation |
http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2964/2761
|
|
Rights |
##submission.copyrightStatement##
|
|