Запис Детальніше

ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЧНИХ КИСЛОТ ЛИСТЯ ПОШИРЕНИХ СОРТІВ М’ЯТИ ПЕРЦЕВОЇ MENTHA PIPERITA L.

Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЧНИХ КИСЛОТ ЛИСТЯ ПОШИРЕНИХ СОРТІВ М’ЯТИ ПЕРЦЕВОЇ MENTHA PIPERITA L.
 
Creator Андріанов, К. В.
Федченкова, Ю. А.
Хворост, О. П.
 
Description в листі 2 сортів м’яти перцевої Mentha piperita L. визначено якісний склад та кількісний вміст органічних кислот хромато-мас-спектрометричним методом. Визначено наявність загалом 21 речовини, з яких в зразках містилося, відповідно, 19 та 20 сполук. В кількісному відношенні домінували лимонна, яблучна, левупинова, кислоти. Загальний вміст органічних кислот у листі сорту «Чорнолиста» дорівнював 25 908,66 мг/кг, сорту «Згадка» - 11737,44 мг/кг.
 
Publisher Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
 
Contributor
 
Date 2014-11-14
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion

 
Format application/pdf
 
Identifier http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3290
10.11603/2312-0967.2014.3.3290
 
Source Pharmaceutical Review; № 3 (2014)
Фармацевтичний часопис; № 3 (2014)
2312-0967
10.11603/2312-0967.2014.3
 
Language ukr
 
Relation http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3290/3029
 
Rights ##submission.copyrightStatement##