Запис Детальніше

Правове забезпечення державного управління. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів денної фор-ми навчання зі спеціальності 7.050.201 «менеджмент організацій» (спеціалі-зація «державне регулювання та управління АПК»).

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Правове забезпечення державного управління. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів денної фор-ми навчання зі спеціальності 7.050.201 «менеджмент організацій» (спеціалі-зація «державне регулювання та управління АПК»).
 
Creator Мельничук О.Ф.
Ковальов Д.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблені відповідно до навчального плану та тимчасової навчальної програми з дисципліни «Правове забезпечення держа-вного управління» із врахуванням вимог кредитно-модульної системи органі-зації навчального процесу (КМСОНП), а також вимог Положення про органі-зацію самостійної роботи студентів у Вінницькому державному аграрному університеті.
Містять вимоги до знань і умінь студентів, перелік тем курсу навчаль-ної дисципліни для самостійної роботи, контрольні питання, тестові завдання а також перелік рекомендованої нормативної та навчальної літератури.
 
Date 2010-11-16
2009-04-28
2007
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/702
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=702