Запис Детальніше

Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної і заочної форми навчання.

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної і заочної форми навчання.
 
Creator Власенко В.В.
Новаленко Н.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та тимчасової програми з навчальної дисципліни "Молоко і молочні продукти".
Рекомендовано для студентів денної і заочної форми навчання зі спеціальності "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
 
Date 2010-11-16
2009-03-17
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/678
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=678