Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної і заочної форми навчання.
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної і заочної форми навчання.
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Новаленко Н.О. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та тимчасової програми з навчальної дисципліни "Молоко і молочні продукти". Рекомендовано для студентів денної і заочної форми навчання зі спеціальності "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». |
|
Date |
2010-11-16
2009-03-17 2008 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/678
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=678
|
|