Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для виконання розрахункової роботи для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» .
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для виконання розрахункової роботи для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» .
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Новаленко Н.О. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Рекомендовано для студентів денної форми навчання зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
|
|
Date |
2010-11-16
2009-03-17 2008 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/683
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=683
|
|