Запис Детальніше

Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для виконання розрахункової роботи для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» .

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для виконання розрахункової роботи для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» .
 
Creator Власенко В.В.
Новаленко Н.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Рекомендовано для студентів денної форми навчання зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
 
Date 2010-11-16
2009-03-17
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/683
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=683