Запис Детальніше

Біохімія м'яса і м'ясопродуктів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання спеціальності 7.130 201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біохімія м'яса і м'ясопродуктів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання спеціальності 7.130 201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Creator Шевчук Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації містять назви тем, перелік питань, тестових завдань та список рекомендованої літератури, визначені на самостійне опрацювання з дисципліни «Біохімія м`яса і м’ясопродуктів».
 
Date 2010-11-16
2009-05-12
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/704
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=704