Запис Детальніше

Наукові основи відтворення родючості. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки магістрів в аграрних вищих навчальних закладах із спеціальності 8.103.100 "Агрономія".

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Наукові основи відтворення родючості. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки магістрів в аграрних вищих навчальних закладах із спеціальності 8.103.100 "Агрономія".
 
Creator Барвінченко В.І.
Петриченко В.Ф.
СвиткоС.М.
Броннікова Л.Ф.
 
Subject Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Створення необхідних умов для одержання високого урожаю господарсько цінної частини біомаси культурних рослин залишається основним напрямком розвитку світового землеробства.
Проблема родючості – це проблема теоретичного обґрунтування створення урожаю біомаси в біоценозі і, в першу чергу, в агрофітоценозі чи агрофітосистемі де ґрунт при гідротермічному режимі, що склався в конкретний вегетаційний період при застосуванні визначеної технології, забезпечує умови створення певного рівня урожаю окремої культури.
В зв`язку з тим, що ґрунт є однією з основних складових забезпечення рослин умовами життя, виникає необхідність детального розгляду дії ґрунтових чинників родючості.
 
Date 2010-11-10
2010-02-23
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/739
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=739