Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції птахівництва. Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (спеціальність «ТВіППТ» ).

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції птахівництва. Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (спеціальність «ТВіППТ» ).
 
Creator Царук Л.Л.
Діхтярук Н.С.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти
студентам факультету технології виробництва і переробки
продукції тваринництва заочної форми навчання у вивченні курсу
“Технологія виробництва продукції птахівництва”.
 
Date 2010-11-10
2010-01-12
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1004
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1004