Запис Детальніше

Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання зі спеціальності «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання зі спеціальності «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва».
 
Creator Скоромна О.І.
Судай В.Д.
Журенко В.К.
Вознюк О.І.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Викладено у вигляді занять: подано загальні положення оцінки
знань студентів з дисципліни, методи оцінки до забійної та після
забійної вгодованості худоби і туш, методика планування росту
молодняку, організації і порядку здачі-прийому худоби, методика
розробки технологічного процесу виробництва яловичини.
Розраховано на студентів факультету технології виробництва і
переробки продукції тваринництва.
 
Date 2010-11-10
2010-01-12
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1008
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1008