Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання зі спеціальності «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання зі спеціальності «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва».
|
|
Creator |
Скоромна О.І.
Судай В.Д. Журенко В.К. Вознюк О.І. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Викладено у вигляді занять: подано загальні положення оцінки знань студентів з дисципліни, методи оцінки до забійної та після забійної вгодованості худоби і туш, методика планування росту молодняку, організації і порядку здачі-прийому худоби, методика розробки технологічного процесу виробництва яловичини. Розраховано на студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва. |
|
Date |
2010-11-10
2010-01-12 2009 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1008
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1008
|
|