Запис Детальніше

Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Creator Судай В.Д.
Журенко В.К.
Вознюк О.І.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального
плану та типової і робочої програми з навчальної дисципліни
«Технологія виробництва яловичини», рекомендовано для студентів
денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія
виробництва і переробки продукції тваринництва», напрям
підготовки 1302 «Зооінженерія».
 
Date 2010-11-16
2010-01-12
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1011
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1011