Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами факультету ТВіППТ зі спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами факультету ТВіППТ зі спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
 
Creator Овсієнко С.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації розроблено відповідно до
навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни
“Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва” з
врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації
навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів зі
спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції
тваринництва”.
 
Date 2010-12-08
2010-03-14
2007
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1028
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1028