Запис Детальніше

Ветеринрно-санітарна експертиза м’яса та м’ясопродуктів. Навчальний посібник

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ветеринрно-санітарна експертиза м’яса та м’ясопродуктів. Навчальний посібник
 
Creator В.В. Власенко; В.В. Касянчук; І.Г. Власенко; В.В. Кольчак.
 
Subject Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Навчальний посібник розраховано для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст 7.090102 та магістр 8.090102.
 
Date 2010-12-08
2010-03-14
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1029
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1029