Запис Детальніше

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Тимчасова програма вивчення дисципліни для вищих с.-г. навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації зі спеціальності 6.030509 – «Облік і аудит»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Тимчасова програма вивчення дисципліни для вищих с.-г. навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації зі спеціальності 6.030509 – «Облік і аудит»
 
Creator Чернецький В.М.
Вдовенко С.А.
Чередниченко В.М.
Чередниченко Л.І.
Давимока О.В.
 
Subject Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розкрито програму вивчення дисципліни, яка охоплює теми від характеристики загальних принципів зберігання і переробки продукції рослинництва до технологічних прийомів, покращення якості. Приділена увага питанням нормування якості, новим способам зберігання та переробки, економічним і правовим основам в технології зберігання та переробки.
Призначення для студентів факультету економіки та підприємництва.
 
Date 2010-12-08
2010-03-16
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1058
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1058