Теххнологія заготівді, зберігання та переробки цукрових буряків. Тимчасова прорграма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів напряму підготовки 7.130102 “Агрономія” (спеціалізація “Буряківництво”)
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теххнологія заготівді, зберігання та переробки цукрових буряків. Тимчасова прорграма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів напряму підготовки 7.130102 “Агрономія” (спеціалізація “Буряківництво”)
|
|
Creator |
О.В. Климчук
В.О. Азуркін М.І. Поліщук В.А. Любар. |
|
Subject |
Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Технологія заготівлі, зберігання та переробки цукрових буряків передбачає в кінцевому результаті максимальний вихід цукру з одиниці маси коренеплодів на цукровому заводі.
|
|
Date |
2010-12-08
2010-03-16 2008 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1060
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1060
|
|