Запис Детальніше

Теххнологія заготівді, зберігання та переробки цукрових буряків. Тимчасова прорграма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів напряму підготовки 7.130102 “Агрономія” (спеціалізація “Буряківництво”)

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теххнологія заготівді, зберігання та переробки цукрових буряків. Тимчасова прорграма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів напряму підготовки 7.130102 “Агрономія” (спеціалізація “Буряківництво”)
 
Creator О.В. Климчук
В.О. Азуркін
М.І. Поліщук
В.А. Любар.
 
Subject Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Технологія заготівлі, зберігання та переробки цукрових буряків передбачає в кінцевому результаті максимальний вихід цукру з одиниці маси коренеплодів на цукровому заводі.
 
Date 2010-12-08
2010-03-16
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1060
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1060