Запис Детальніше

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Програма для студентів агрономічного факультету із спеціальності 7.130.0102 Агрономія

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Програма для студентів агрономічного факультету із спеціальності 7.130.0102 Агрономія
 
Creator Чернецький В.М.
Вдовенко С.А.
Чередниченко В.М.
Чередниченко Л.І.
Давимока О.В.
 
Subject Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Висвітлено програму вивчення дисципліни, яка охоплює принципиконсервування продукції рослинництва, вимоги Державних стандартів до якості продукції, основи зберігання і переробки зернових мас, картоплі, насіння олійних, технічних культур, комбікормів і кормів рослинного походження.
Розрахована на студентів агрономічного факультету.
 
Date 2010-12-08
2010-03-16
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1065
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1065