Запис Детальніше

Технологія переробки продукції рослинництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів в аграрних вищих навчальних закладах ІІ–ІV рівнів акредитації з напряму 6.100102 – Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки продукції рослинництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів в аграрних вищих навчальних закладах ІІ–ІV рівнів акредитації з напряму 6.100102 – Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва
 
Creator Чернецький В.М.
Чередниченко В.М.
Чередниченко Л.І.
Давимока О.В.
 
Subject Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Висвітлено основи технології переробки зерна, продукції олійних рослин, бульб картоплі, плодоягідної продукції, технічних культур; основи виробництва та зберігання комбікормів і кормів рослинного походження.
 
Date 2010-12-08
2010-03-16
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1075
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1075