Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання зі спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання зі спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Овсієнко С.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального
плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія
виробництва продукції вівчарства і козівництва”. Рекомендовано для
студентів заочної форми навчання із спеціальності 6.090102
“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
 
Date 2010-12-08
2010-03-17
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1102
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1102