Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання зі спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання зі спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Овсієнко С.М.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва”. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання із спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”. |
|
Date |
2010-12-08
2010-03-17 2008 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1102
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1102
|
|