Запис Детальніше

Менеджмент якості у системі продуктових інновацій

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Менеджмент якості у системі продуктових інновацій
 
Creator Лісовська, Л. С.
Іванець, Л. В.
 
Subject якість
якість продукції
продуктова інновація
показники якості продукції
quality
quality of products
food innovation
indexes of quality of products
 
Description Визначено поняття якості та особливості сучасного етапу розвитку менеджменту якості. Особливу увагу приділено питанням кваліметрії та формування системи показників якості продукції. Проаналізовано ознаки продуктової інновації та
досліджено показники якості продукції через типи продуктових інновацій. Certainly concept of quality and feature of the modern stage of development of management of quality. The special attention is spared in the article the questions of qualimetry and formings of the system of indexes of quality of products. The signs of food innovation and investigational indexes of quality of products are analysed through the types of food innovations.
 
Date 2011-12-13T10:08:28Z
2011-12-13T10:08:28Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Лісовська Л. С. Менеджмент якості у системі продуктових інновацій / Л. С. Лісовська, Л. В. Іванець // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2011. – № 698 : Проблеми економіки та управління. – С. 200–207. – Бібліографія: 5 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/11171
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки