Запис Детальніше

Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання із спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання із спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
 
Creator Журенко В.К.
Судай В.Д.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до
навчального плану та тимчасової програми з навчальної
дисципліни “Технологія виробництва яловичини”.
Рекомендовано для студентів заочної форми навчання із
спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва”, напрям підготовки
1302 “Зооінженерія”.
 
Date 2010-12-08
2010-03-17
2008
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1131
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1131