Запис Детальніше

Стандартизація продукції тваринництва. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стандартизація продукції тваринництва. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації
 
Creator В.В. Власенко
Н.В. Новгородська
 
Subject Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Програма підготовлена з урахуванням структурно- логічного зв’язку дисципліни з мікробіологією, фізіологією, годівлею, розведенням, гігієною
сільськогосподарських тварин, механізацією трудомістких процесів у тваринництві, скотарством,економікою АІІК, молоко і молокопродукти, технологія продуктів забою; передбачає виконання лабораторно-
практичних занять з максимальним використанням технічних засобів навчання на базі лабораторії кафедри з урахуванням розроблених методичних посібників для
високого рівня самостійної роботи студентів.
 
Date 2010-12-07
2010-03-17
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1160
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1160