Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Судай В.Д.
Журенко В.К. Вознюк О.І. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та типової і робочої програми з навчальної дисципліни «Технологія виробництва яловичини», рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», напрям підготовки 1302 «Зооінженерія». |
|
Date |
2010-12-07
2010-03-17 2009 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1173
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1173
|
|