Запис Детальніше

Тимчасова програма дисципліни “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” розрахована для підготовки студентів спеціальності 6.090221 “Обладнання переробних і харчових виробництв” за напрямом підготовки 0902 “Інженерна механіка”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Тимчасова програма дисципліни “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” розрахована для підготовки студентів спеціальності 6.090221 “Обладнання переробних і харчових виробництв” за напрямом підготовки 0902 “Інженерна механіка”
 
Creator Паламарчук І.П.
Паламарчук І.І.
Зозуляк І.А..
 
Subject Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дисципліна “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв”
завершує загально - інженерну підготовку студента і є базовою для вивчення
спеціальної технології і спеціального обладнання. Для вивчення дисципліни
потрібні знання з математики, фізики, фізичної хімії, теплотехніки, прикладної
механіки тощо. “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” дає
теоретичні основи технологічних процесів і методи їх застосування для
вирішення важливих практичних завдань з розрахунку і проектування апаратів
переробних і харчових виробництв.
Важливе значення має засвоєння сучасних методів дослідження процесів і
апаратів, вивчення основ фізичного і математичного моделювання Особлива
увага звертається на нові фізичні методи оброблення харчових продуктів.
принципи оптимізації та інтенсифікації процесів і апаратів, зниження
енерговитрат. Вивчення процесів пов`язується з екологічними проблемами із
питаннями економіки.
 
Date 2010-12-07
2010-03-17
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1180
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1180