Тимчасова програма дисципліни “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” розрахована для підготовки студентів спеціальності 6.090221 “Обладнання переробних і харчових виробництв” за напрямом підготовки 0902 “Інженерна механіка”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Тимчасова програма дисципліни “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” розрахована для підготовки студентів спеціальності 6.090221 “Обладнання переробних і харчових виробництв” за напрямом підготовки 0902 “Інженерна механіка”
|
|
Creator |
Паламарчук І.П.
Паламарчук І.І. Зозуляк І.А.. |
|
Subject |
Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Дисципліна “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” завершує загально - інженерну підготовку студента і є базовою для вивчення спеціальної технології і спеціального обладнання. Для вивчення дисципліни потрібні знання з математики, фізики, фізичної хімії, теплотехніки, прикладної механіки тощо. “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” дає теоретичні основи технологічних процесів і методи їх застосування для вирішення важливих практичних завдань з розрахунку і проектування апаратів переробних і харчових виробництв. Важливе значення має засвоєння сучасних методів дослідження процесів і апаратів, вивчення основ фізичного і математичного моделювання Особлива увага звертається на нові фізичні методи оброблення харчових продуктів. принципи оптимізації та інтенсифікації процесів і апаратів, зниження енерговитрат. Вивчення процесів пов`язується з екологічними проблемами із питаннями економіки. |
|
Date |
2010-12-07
2010-03-17 2009 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1180
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1180
|
|