Запис Детальніше

Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання
 
Creator Власенко В.В.
Новгородська Н.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання.
 
Date 2010-12-07
2010-03-17
2009
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/1182
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=1182